Антони Здравков: Изпуснахме победата (ВИДЕО)

Наставникът на Царско село Антони Здравков коментира нулевото равенство при гостуването на Славия, което е второ за тима от началото на сезона в efbet Лига.DSPORT.BG

Царско село изпусна Славия на ”Овча Купел”

Златомир Загорчич: Направихме много глупости, имахме късмет (ВИДЕО)

Той бе разочарован от изпуснатата победа, тъй като Царско село създаде по-чистите положения в мача: „Аз мисля, че изцяло трябва да съжаляваме, че не спечелихме трите точки, тъй като, за мен изцяло ние доминирахме на терена през целия мач. Ние определяхме темпото, ние създавахме положенията пред вратата на противника, неслучайно техният вратар е играч на мача. Той спаси, гредите помогнаха, ние изпуснахме. Аз съм доволен от играта. Да, можеше да спечелим, но такъв е футболът“.

„Липсва голът, това е, което липсва. Достътъчно положения създадохме на отбора на Славия“, допълни Здравков.

Той коментира и липсата на промените в състава спрямао първия мач на отбора през този сезон: „Нямаше причина и повод да промяеняма състава, щом всички са здрави. Аз го казах и миналата седмица, че през второто полувреме с Черно море го изиграхме много добре, просто пропуснахме една ситуация, в която можеше да победим. Нямаше никаква причина от треньорско естество да променям състава“.

Треньорът на Царско село добави: „Не знам колко време трябва, но при всички положения трябва време. Ние привлякохме 13 нови играчи, дефакто правим нов отбор. Колкото и футболистите ни да са качествени и опитни, въпреки всичко не са играли през цялото време заедно. Били са в други отбори. Познават се, говорят един език, така да се каже, имаме и чужденци нови, но времето е нежно, тъй като футболистите трябва да се опознаят помежду си, начина си на игра. Кой кога подава, кога задържа топката, да почнат да се усещат, казано на футболно“.

„Просто трябва да бъдем по-прецизни пред вратата на противника и ситуациите, които създадем, да ги отбележим. Това е, което ще искам. “, завърши Здравков.

Царско село изпусна Славия на ”Овча Купел”