Дамбраускас: Направихме точно толкова, колкото бе необходимо

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе щастлив след успеха с 3:0 над ЦСКА 1948 от втория кръг на efbet Лига. Литовецът изрази опасения, че тимът се е пестил за сблъсъка с Олимпиакос в Шампионска лига. Той очаква тежък мач с гръцкия гранд, който според него няма да бъде решен след 90 минути.DSPORT.BG

“Нов” Лудогорец разби ЦСКА 1948, дебютант вкара след 2 минути игра

“Мисля, че имахме още много възможности за гол. През първата част не бяхме достатъчно в контрол на нещата, но енергията и отношението през втората част бяха по-добри. Ние сме професионалисти и всички футболисти трябва да разберат, че имат работа. 6 гола и 6 точки за нас в първенството, така че съм щастлив. Знам, че имаме и още повече потенциал. Засега това е достатъчно”, коментира Дамбраускас.

Мирослав Миндев: Много неща се объркаха, няма смисъл от притеснение

“Не обичам подобни сравнения, но може би пестихме сили. Направихме точно толкова, колкото бе необходимо. Предстои ни тежък сблъсък с Олимпиакос, един от най-силните тимове от региона. Ще искаме да се насладим, адреналина започва да се чувства вече. Когато отидем в Атина, очаквам да се представим добре там. Най-важното е да не гледаме името на отбора, ние можем да си гледаме нашата игра. Уверен съм ,че притежаваме опит и футболисти, които са били в подобни ситуации”, допълни още той.

Дебютантът в Лудогорец: Искаме да бъдем все така ефективни

“Олимпиакос е шампион на Гърция, това е отбор, който може единствено да доминира. В Европа обаче нещата стоят по друг начин и мисля, че този двубой няма да бъде решен в първите 90 минути”, завърши литовецът.