Иван Колев: Ранното попадение ни даде импулс, поклон пред футболистите (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев сподели след успеха над Локомотив Пловдив с 1:0, че се покланя на футболистите си, които са свършили перфектна работа за тази изключително важна победа. DSPORT,BG

Локо Сф надви Локо Пд за първи успех след завръщането си в елита

“Изключително важен успех за нас. Поклон пред футболистите, свършиха прекрасна работа, заслужават уважение. В основата стои перфектната работа на момчетата. Опитахме се да разузнаем отбора на Локомотив Пловдив, знаехме, че ще играем срещу един от най-добрите отбори в България. Надявам се, че се видя, че успяхме да неутрализираме силните им страни. Ранното попадение даде импулс на играчите. Вероятно и те си повярваха повече.

Те направиха четири агресивни смени, с които промениха поведението си на терена. Радвам се, че със смените, които ние направихме, успяхме да се върнем в мача. Доста от нашите момчета идват от първенството в Б група, което е по-различно. Първият мач видяха за какво става въпрос, а сега показаха по-добро лице. Надявам се така да продължават нещата. Трябва внимателно да анализираме играта. Ако съумеем по-малко да губим топката, по-малко ще работим в защита”, каза Колев след двубоя.

“Работи се много сериозно по селекцията. Сериозно отсяваме всичко, което ни се предлага. търсим хора подходящи на физиономията, която искаме да имаме. Няма значение дали е имало, или не разговори с Илия Димитров. Той не е в Локомотив и това е важното.

Благодаря на феновете, които наистина бяха 12-ия играч. Те ни помогнаха да се почувстваме все едно сме на нашия стадион”, добави наставникът на столичните “железничари”.

Тунчев: Трябва да променим всичко преди мача с Копенхаген (ВИДЕО)