БФС отложи ЦСКА – Лудогорец и премести Левски – Арда

Спортно-техническата комисия към БФС обяви промени в програмата на третия кръг от efbet Лига. Напълно очаквано заради ангажиментите на ЦСКА и Лудогорец в евротурнирите сблъсъкът беше отложен. В същото време Левски-Арда остава в неделя, но вместо в 18:45, ще стартира в 21:00 часа.DSPORT.BG

Другият евроучастник Локомотив Пловдив също няма да изиграе своя шампионатен мач срещу Пирин Благоевград.

Ето какво написаха от БФС:

„По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „ЦСКА-София“ Сф  – ПФК „Лудогорец 1945“ Рз  – насрочена на 08.08.2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълнително.

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф  – ПФК „Арда“ Кж  – ще се играе по програма на 08.08/неделя/2021 г от 21.00 часа, вместо от 18.45 часа.

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Локомотив 1926“ Пд – ПФК „Пирин“ Бл, насрочена на 09.08/понеделник/2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълнително“.

Както става ясно засега не се знае кога ще бъдат изиграни отложените мачове.

Кога и дали ще се играе дербито ЦСКА – Лудогорец?