Илиан Илиев: Организаторите да помислят за програмата и здравето на хората

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира победата с 2:0 срещу Ботев Пловдив в мач от 2-рия кръг на efbet Лига. Той призова организаторите на шампионата да помислят за програмата и здравето на играчите във високите температури.DSPORT.BG

Черно море не остави никакви шансове на Ботев Пд на „Тича“

„Ние от доста месеци играем по този начин. Направихме добър мач. Наша слабост е, че не решихме мача още през първото полувреме. Ботев има добри футболисти в атака. Мачът беше отворен, опасни са много на контраатаки. Ние изиграхме идентични мачове, ако върнем мачовете през миналия сезон. С Левски направихме подобно първо полувреме. Игрово стояхме добре. Ботев определено показа, че има проблеми в дефанзивен план и успяхме да ги използваме. Поздравления за играчите, че стигнаха до победата въпреки жегата. Организаторите да помислят за програмата и здравето на хората. Ако може да се играе по-късно, би било добре“, каза Илиев.

„Това, което създаваше проблеми на Ботев, беше, че имахме много движение в атака и освобождавахме свободни пространства. До завършващия удар нещата се получаваха. Още Леандро Андраде можеше да реши мача през първото полувреме“, добави той.

Още от Илиан Илиев чуйте в прикаченото аудио!