Петър Колев: Не смятам, че се върнахме от чак толкова тежка ситуация

Треньорът на Берое Петър Колев говори след победата с 3:2 като гост на Пирин Бл., след като изоставаха в резултата до 85-ата минута: „Аз не смятам, че сме се върнали от чак толкова тежка ситуация. Смятам, че изиграхме слабо първо полувреме. Губехме единоборства в определени зони в средата на терена и в крайната защита. Противниковият отбор влезе 3-4 пъти в наказателното ни поле през първото полувреме и вкара два гола. На полувремето казах на футболистите, че можем да спечелим мача без някакви огромни усилия, просто трябва да изпълнят това, което съм им казал. Повече агресивност, повече печеле на единоборства. Домаканите създадоха обстановка, пъбликата също им помогна, съдията също им помогна. Мачът на моменти ставаше нервен. Трябваше да сме спокойни през второто полувреме Въпреки няколко принудителни смени, резервни се справиха добре и им благодаря“.DSPORT,BG

„Не коментирамм решението на ВАР. Твърде рано през сезона се виждат противоречиви отсъждания. Основното през първото полувреме беше, че допускахме портивникът да пробива през средата на терена и да ни създава положения“, каза Колев по повод съдийските отсъждания.

720p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Той коментира и второто полувреме, през което Берое стигна до обрата и крайната победа: „Имаше корекции през второто полувреме. Също и една вътрешна смяна. Стояхме изключително добре второто полувреме“.

„Разполагаме с добро качество и количество в атака. Смятам, че Кукула направи много добър мач. Тримата ни нападатели са добри, всеки има своята специфика и могат да се допълват“, каза треньорът на старозагорци по повод нападателите на тима.

„Не знам, но във всеки мач от първенстовото, но смятам, че всеки мач ще бъде труден. Индивидуалната класа, тактическата дисциплина може да спечели всеки мач. Очаква ни поредният труден мач. Ще очакваме подкрепа от публиката, но ще трябва да подобрим и някои неща в играта“, каза той по повод следващия мач на тима от efbet Лига срещу Черно море.

Берое разплака Пирин в Благоевград след пет попадения, два обрата и червен картон

Уорън Фийни: Червеният картон реши мача