Дамбраускас: Липсваше ни късмет, имаме добър шанс да продължим напред (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира равенството 1:1 с Олимпиакос от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Разградчани пропуснаха да победят като гост хегемона на Гърция, след като получиха попадение в 87-та минута. DSPORT.BG

Силен Лудогорец изпусна гръцкия хегемон насред Пирея

“Имаме причини да сме разочаровани. Вярвам, че можехме да вземем победата днес. Може би нямахме късмет в някои моменти. Все пак добра работа от момчетата. Беше тактически мач, много емоционален. Беше важно да сме търпеливи, имаше много промени вътре в мача”, заяви литовецът.

Каули: В реванша трябва да играем като през първото полувреме

“Трябва да анализираме, не може да дълбаем в грешките. Контролирахме мача, те имаха своите възможности. Използвахме добре пространствата, но днес не беше нашия мач. Вярвам, че може да си върнем загубеното тук”, допълни наставникът.

Пиерос Сотириу: 1:1 е добър резултат

“Трябва да помисля какво можем да променим за реванша. Ако използваме нашите шансове, мисля, че ще имаме добър шанс да продължим. Вярвам в нашия успех, днес беше рационален мач. Резултатът не е лош, играта може да се промени. Трябва да сме по-подготвени и търпеливи. Не е важно кой играе по-хубаво в тази част от сезона, а кой ще продължи напред”, каза още специалистът.

“След мач не говоря много, защото футболистите трябва да осмислят случилото се. Утре ще започнем да анализираме какво можеше да направим по-добре. Мисля, че се справихме добре, но съперникът ни реагира. Започнаха да ни пресират по-високо, направихме някои промени. Имахме своите положения, подведе ни тяхното реализиране”, заключи Дамбраускас.

“Трябва ни малко повече късмет, но ако свършим работата си, той ще дойде”, завърши литовецът.