феновете се шегуват за Меси, Добруджа привлича БГ Роналдо

Добруджа ще привлече Даниел Златков, потвърди за медийна група „Добруджа“ главният мениджър Венци Желев. Още след мача с дублиращия тим на „Ботев“ преди седмица, Желев обяви, че през тази седмица се очакват двама опитни футболисти.

Даниел Златков, популярен като българския Кристияно Роналдо, в последните три години бе част от Вихрен (Сандански). В карирерата си атрактивният 32-годишен футболист мина през Пирин (Гоце Делчев), Миньор (Перник), Славия, Ботев (Пловдив) и Черно море. В чужбина е носил екипите на Болуспор в Турция и Шахтьор Солигорск.

Освен в защита, „жълто-зелените“ ще се подсилят и атаката си – вторият очакван футболист е нападателят Рангел Абушев. Юношата на Марица (Пловдив) има над 200 мача в професионалния футбол, като във визитката му личат отборите на ЦСКА, Локомотив (Пд), Берое и Славия, а в чужбина е играл за Еносис Паралимни (Кипър) и Сибир Новосибирск (Русия).

Златков и Абушев в момента пътуват към Добрич и се очаква по-късно днес да подпишат своите договори и да бъдат картотекирани, призна Венци Желев.

В същото време привържениците на „Добруджа“ се пошегуваха със световната новина номер едно във футбола – раздялата между Лионел Меси и Барселона. На фен-страницата на „Добруджа“ във Фейсбук се появи колаж на Лео Меси с екипа на „жълто-зелените“ и текст:

Хейтърите ще кажат, че това е колаж. Едва ли е съвпадение, че Барса и Меси обявиха, че се разделят точно в деня, в който Венцислав Желев заяви, че са в напреднали разговори за привличане на двама опитни и подготвени футболисти. Припомняме, че тези преговори започнаха миналото лято.