Иван Колев: Бяхме много близко и затова разочарованието е много голямо (ВИДЕО)

Треньорът на Локомотив София Иван Колев не бе доволен от равенството при гостуването на ЦСКА 1948, дошло след гол от дузпа на „червените“ дълбоко в добавеното време на срещата.DSPORT.BG

ЦСКА 1948 и Локо Сф не се победиха в мач с много положения

Минути след края на мача той заяви: „Не успяхме да реализираме отличните възможности, които си създадохме сами. Още първото полувреме можехме да вкараме три гола и нещата можеха да приключат много по-рано. През второто полувреме продължихме, струва ми се, че като цяло бяхме по-добрият отбор на терена, но това няма голямо значение, ако в края на краищата не вземеш трите точки. Бяхме много близко и затова разочарованието е много голямо“.

„Ако преди 3-4 седмици някой ми беше казал, че ще играем по този начин, нямаше да повярвам. Старанието, което полагат играчите по време на тренировките и начинът, по който си изпълняват задачите по време на мач говорят за едно много сериозно израстване и то се видя и днес. Създадохме много добри положения. Съжалявам, че не успяхме да вземем победата“, каза треньорът на Локо София.

„Той е привлечен, за да бъде от остриетата на отбора. Да завършва атаките и да бъде много опасен за противника“, заяви Колев по повод голмайстора на тима в мача Илия Димитров.

Колев коментира и ситуацията около гола на домакините, дошъл след дузпа: „Не можах да видя положението. Всички казаха, че преди да стане това, е имало удар с лакът в главата на състезател. Дали е така, не мога да кажа. Тябва да гледам пак ситуацията“.

„Спечелиха ги момечтата тези 4 точки. Мисля, че са заслужени. Нататък продължаваме борбата“, похвали той своите футболисти след първите три мача на Локо София след завръщането на отбора в най-високото ниво на българския футбол.

Той коментира и следващия мач срещу ЦСКА: „Ще се види в хода на самия мач. Играем с един от най-добрите отбори в България. Така че ще ни бъде много трудно.

„Нека не бързаме. Ако се появи нещо качествено и полезно за отбора, убеден съм, че ще бъде привлечено“, завърши старши треньорът на Локомотив София по повод евентуални нови попълнения.

Треньорът на ЦСКА 1948: Би трябвало да сме доволни от това 1:1, предвид това, че изравнихме в последната минута (ВИДЕО)