Колев: Футболистите на Берое нямат вина за политическата ситуация в България (ВИДЕО)

Треньорът на Берое Петър Колев бе много недоволен след загубата с 2:3 като гост на Славия.DSPORT.BG

„Трудно ми е да говоря след този мач. Успяхме още в началото да отбележим, пропуснахме да затворим мача по-рано с две положения. Не знам защо отстъпихме инициативата на Славия. Почнахме второто полувреме добре и вместо в началото на второто полувреме да поведем с разлика, ние допуснахме два леки гола. Можем да съжаляваме за този мач и за изпуснатата победа. Ние имахме в пъти повече положения“, каза Колев минути след края на срещата на стадиона в квартал Овча купел.

Той очерта и в кои аспекти на играта Берое не са били на ниво, с което са допуснали домакините да обърнат резултата: „Явно ни липсва ефективност. При ситуация 4:1 срещу вратаря не е само ефективност, но и липса на комуникация при играчите. При някои хора в крайната защита ми се изчерпва търпението и в най-скоро време могат да посетят резервната скамейка. Футболът не е шега. Ако за някои е майтап, за мен и за останалите на терена не е“.

В края Петър Колев отправи апел, свързан със своя отбор: „От края на миналия сезон гледам , слушам. В началото на този сезон също гледам, слушам коментари, наслагване на настроения на съдиите към нашия отбор. Тези играчи и семействата им нямат вина за политическата обстановка в нашата страна, нямат вина за това кой е кандидат за президент на Българския футболен съюз, кой кого издига, кой кого поддържа. Те искат да играят при равни условия с останалите, нищо друго. Отправям апел – ако искате да запазим достойнството на българския футбол, не убивайте Берое по този начин“.

Славия обърна Берое в шоу с 5 гола в Овча купел (ВИДЕО)

Златомир Загорчич: Търсехме победата на всяка цена (ВИДЕО)