Живко Миланов: Такъв Левски искам да виждам (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Живко Миланов бе доволен от успеха на неговия тим над Царско село с 3:1. Младият специалист разкритикува футболистите си за представянето им през първото полувреме, но сподели, че след почивката “сините” са били отборът, който той иска да вижда.DSPORT.BG

720p geselecteerd als afspeelkwaliteit

“Това бе един мач с две различни страни. Първото полувреме бе безобразно. Има причина за това – тя е липсата на резултати и точки. Излязохме доста плахи, без самочувствие, увереност. Казах на момчетата, че са футболисти на Левски и това ги задължава да излизат всеки мач за победа”.

Левски счупи каръка след обрат за пет минути срещу Царско село (видеоанализ)

“Такъв Левски искам да виждам. Точките ти дават увереност. Дано в следващите мачове да покажем добрата си страна. Левски все още не е готов, ще ни трябват на още 2-3 позиции играчи, за да бъдем конкурентноспособни. Георги Миланов доста време не е играл, не е водил подготовка с нас. Дава максимума си. Няма проблем с контузия – това е само схващане. Надявам се Ради Цонев да е на линия още в следващия мач”.

“Имах специален разговор със Здравко Димитров. Той има уникални качества, които да развие. Ако не го направи ще е само един талант минал през футбола. В Левски трудно се работи спокойно, надявам се в следващите мачове да спечелим точки и да сме по-спокойни”, каза Миланов.