Валдас Дамбраускас: Направихме твърде много грешки (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели след загубата с 0:2 от Малмьо в първи мач от плейофите за влизане в Шампионска лига, че тимът му е направил твърде много грешки, за което е повлияло и напрежението. DSPORT.BG

Малмьо си изкова комфортен аванс преди реванша в Разград 

“Тези европейски мачове не са лесни. Може би напрежението го имаше и не можахме да се справим с него. Беше очевидно, когато трябваше да се справим с контрапресата, да опитаме да излезем от нея. Направихме твърде много грешки. Това е една от причините да загубим днес с този резултат. Опитахме да пресрещнем нашия съперник още дълбоко в неговата половина, но с техните двама нападатели беше трудно да успеем да ги затрудним. Направихме твърдо много грешки. Преходът в атака не ни се получаваше, особено при бързия пас, който не успявахме да направим.

Днес опитахме всичко. Пробвахме Каули да играе и като десетка, но днес не се получаваше. Може да говорим за концентрация. Първият гол е при бързо изпълнение на корнер, но ние изпуснахме човека си. При втория не успяхме да вземем втората топка и подарихме на опонента ни шанса да реализира. Сега трябва да се подготвим добре за втория мач и да се покажем добре като отбор.

Организацията на атаките трябва да променим. Да намираме пролуките, когато съперника ни пресира. Ще гледаме да си научим уроците от днешния двубой”, сподели литовецът след срещата.

Антон Недялков: Във важните моменти подценихме нещата