Мирослав Миндев: Правим глупост след глупост, това е кошмар

Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев бе много разочарован от загубата на неговия тим с 2:3 от Черно море. Младият специалист разкритикува представянето на играчите си в защита и сподели, че те правят глупост след глупост.DSPORT.BG

Миндев също така допълни, че е бил наясно с риска, който поема, като застава начело на ЦСКА 1948 и младия отбор, с който разполагат “червените”.

Черно море срази ЦСКА 1948 и оглави efbet Лига (ВИДЕО)

“Изиграхме добър мач, имахме ситуации за гол и то немалко. За съжаление вкарахме само две от тях. В защията бяхме много зле. Това е пореден мач, в който правим индивидуални грешки. Това е кошмар. Правим глупост след глупост. Имахме ситуации, вкарахме някои, пропуснахме други. Когато обаче допускаш голове в началото на първото и началото на второто полувреме, няма как да спечелиш. Имаме доста неопитни момчета, трудно ни е. Не се притеснявам за поста си. Аз дойдох, за да помогна. В момента, в който преценя, че не мога да го правя, съм готов да си тръгна. Аз бях наясно с риска, който поемам с този млад отбор”, обясни Миндев.