Даниел Моралес: Дузпата бе студен душ, не разбрахме защо бе даден червен картон

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира загубата на своя отбор от Берое с 0:1.DSPORT.BG

„Днес мога да разделя мача на две. Първо полувреме, което бе под нашето ниво. Слабо полувреме. Ние знаехме силата на Берое, допуснахме грешки, където те са много силни. Създадоха много положения и не успяхме да противодействаме. За наш късмет не ни вкараха гол през първата част. Малко по-голяма концентрация и комуникация щяхме да играем по-добре“, каза Моралес.

Историческо: Камбуров изравни рекорда на Петър Жеков, Берое с минимална победа

„В съблекалнята успяхме да коригираме някои неща. Трябваше да променим манталитета през втората част. Дузпата бе като студен душ. Опитахме се и успяхме да играем в половината на противника. Не успяхме да създадем чисто голово положение, но имаше ситуации, които можеха да бъдат завършени по-добре“, допълни още треньорът.

„Когато ние се обърнахме не разбрахме защо бе даден този червен картон“, допълни още Моралес.

„След това с човек по-малко положихме усилие. Като цяло Берое изигра мача по-добре и взе три точки. За трите смени на почивката? Илия Миланов не се чувстваше добре, повръщаше на почивката, малките ги смених, защото единият се чувстваше изморен, а другият просто исках да променя нещо. Аз лично харесвам постепенната атака, но когато те пресират най-лесно е да изриташ топката напред“, каза още треньорът.

Петър Колев: Със смесени чувства съм след мача

Камбуров: Няма гаранция, че ще вкарам на Левски, благодаря на господин Жеков