Дамбраускас: Поражението в Швеция се оказа решаващо (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас остана доволен от играта на тима, но не и от резултата. Разградчани спечелиха срещу Малмьо с 2:1, но отпадат от Шампионската лига. Наставникът сподели, че срещата в Швеция се е оказала решаваща за изхода от този сблъсък.DSPORT.BG

 “Поздравления за Малмьо, те са добър отбор. След първия мач днес видяхме различен Лудогорец. Бяхме по-добри във фазите на играта. Поражението в Швеция се оказа решаващо. Днес излязохме да поправим щетите и направихме всичко, което можем. Вкарахме два гола, натиснахме съперника, но нямахме последния пас. Малмьо е качествен съперник и наказват всяка една грешка. Победихме, но не сме доволни”, каза литовецът.

Лудогорец удари Малмьо, но загуби плейофа и ще трябва да се задоволи с ЛЕ

“Отборът ни е от 23-ма играчи, имаме достатъчно добри футболисти. Много съм разочарован, имаме само една загуба от началото на сезона. Имаме големи амбиции, тези промени ще направят отбора по-добър. Сега ни трябват нови цели в Лига Европа и да израснем мач по мач. Имаме голям респект към всеки един съперник, дано имаме шанс следващия сезон”, допълни треньорът.

Недялков: Играхме фантастично, но не се получи

720p geselecteerd als afspeelkwaliteit

“Влизане в групите на Шампионска лига беше приоритет, но, за жалост, това няма да се случи този сезон. Феновете ни подкрепиха, за което им благодаря. Доволен съм колко хора дойдоха. Не е краят на света това поражение, ще опитаме да поставим усмивки на лицата на привържениците в края на сезона”, заключи Дамбраускас.

Десподов: Лудогорец ще израсне и се надявам на луди вечери в Лига Европа