Мирослав Миндев: Подавам си оставката и предполагам, че ръководството ще я приеме (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев обяви, че подава оставка си след загубата с 1:2 от Славия. Наставникът на „червените“ беше изключително разочарован след загубата. Той поздрави своите футболисти и понесе изцяло вината за слабите резултати на отбора от началото на сезона.DSPORT.BG

720p geselecteerd als afspeelkwaliteit

„Не знам вече какво да кажа. Не искам да звучи като оправдание. Всеки мач трябва да се справяме в движение с картони, контузии или нечуван малшанс. Постоянно проблеми в тренировъчния процес с контузени или болни. Не можем да използваме оптималния състав почти никога. Трябва да мине време, за да асимилирам случилото се в днешния мач. Мога само да поздравя момчетата, дадоха всичко от себе си. И двата гола паднаха заради грешки на неопитни хора. Това в 90-ата минута да спреш топката в средата, когато ти я подават, а да не я върнеш, за да я изчистим. Не знам как да го обясня за футболист в efbet Лига“, каза Миндев.

„Не искам да упреквам само един футболист, всички сме виновни за тази загуба. Ако има винове, това съм аз. Тука пред вас казвам, че си подавам оставката. Предполагам, че ръководството ще я приеме. Факт е, че във всички мачове стартирахме с допуснат гол. Повече случаи имаме ситуации преди да ни поведат. Не можем да вкараме и това е всеки мач. Да не говорим за липсите и контузиите всеки мач. Ние е нямаме огромен брой качествени футболисти. Факт, тежко положение, една точка само. Виновен съм аз и ще си ходя“, добави той.

„Не бих променил своето решение. Ще говоря с ръководството, но не мисля, че ще си променя решението“, каза още треньорът на ЦСКА 1948.

Дузпа в последните секунди спаси Славия срещу ЦСКА 1948, “белите” оглавиха efbet Лига