Николай Киров: Локомотив Сф ни вкара с единствения си точен удар

Треньорът на Арда Николай Киров бе много разочарован от равенството на неговия тим с Локомотив София. Специалистът бе категоричен, че футболистите му сами са си виновни за изпуснатата победа, след като столичани са вкарали гол с единствения си точен удар в срещата.DSPORT.BG

Локо София не се даде като гост на Арда

720p geselecteerd als afspeelkwaliteit

“Тежък двубой. За пореден мач не успяваме да завършим своите атаки, днес да ги доразвием. Вторият проблем е, че от един удар допускаме гол в нашата врата. Така бе и в предния двубой. Явно не сме си взели поуките. Гледах набързо ситуациите в двубоя, това бе единственият удар в очертанията на вратата ни и стана гол”.

“Когато не сме победили значи, че целият отбор не е играл добре. Трябваше, когато водим в резултата, да излезем напред много по-бързо, да вкараме втори гол и да си решим нещата”.

“Предполагам Крум Стоянов има спазъм. Работи се по селекцията, дали ще се привлече някой ще е ясно до края на трансферния прозорец. Същото важи и дали някой ще напусне. Има доста състезатели, които нямат игрови минути. Ще направим повече от една контролна среща по време на паузата”, каза Николай Киров.