Иван Колев: Момчетата се пребориха за тази точка

реньорът на Локомотив София Иван Колев коментира равеството 1:1 на тима му като гост на Арда в Кърджали.DSPORT.BG

„Смятам, че момчетата се пребориха за тази точка. Арда е един от най-сериозните състави у нас и тази точка е много ценна за нас“, каза Колев минути след края на мача.

Той открои и кое най-много му е харесало в играта на Локо София: „Най-вече борбеността и опитът на целия отбор да спазва задачите си на терена ни донесоха точката. Арда имаха положение и отбелязаха, ние можехме да направим малко повече. В атака ни липсваше класа и спокойствие. Само допреди 2-3  месеца бяхме в Б група и се изисква време за отбора да се стикова“.

„Днес стартирахме с нов състезател – Октавио. Не е лесно да се запази организацията в отбора с влизането в игра на нов играч“, каза Колев относно новите попълнения в отбора и допълни: „Ние знаем какво ни е необходимо. Работи се сериозно по тези въпроси“.

Той заяви, че тимът му ще използва паузата за националните отбори, за да работи по всички фази на играта, като не забрави да благодари на феновете на столичните „железничари“ за подкрепата: „Трябва по най-добрия начин да се възползваме от паузата и да работим във всички фази на играта. Гореща благодарност към феновете. Ние губехме в резултата, а те ни поддържаха и се надявам накрая да сме ги зарадвали“.

Локо София не се даде като гост на Арда

Николай Киров: Локомотив Сф ни вкара с единствения си точен удар