Тунчев: Готов съм да поема отговорността

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев логично не бе доволен след нулевото равенство на „смърфовете“ като гост на Ботев Враца в мач от шестия кръг в efbet Лига.DSPORT.BG

„Може би не ни стигна късмет. Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим. Липсата на точки внася напрежение у футболистите и това е една от причините да се представят по-слабо“, каза Тунчев минути след края на мача във Враца.

Треньорът на Локо Пд открои една от причините за слабото представяне на тима от началото на сезона: „Имаме нови играчи и им трябва време за адаптация, много основни играчи ни напуснаха през лятото. Новите момечата се стараят, но им е нужно време за адаптация“.

„Ако има оферта към даден играч, той може да напусне. Това ще бъде притеснително, защото в предни позиции разполагаме само Митко и Минчев и ако някой от тях ни напусне, ще имаме проблем“, допълни Тунчев.

Според младия треньор, паузата за националните отбори идва в добър момент за тима му: „Паузата идва в точния момент. Ще работим с новите, които се присъединиха по-късно в подготовката ни“.

„Аз съм готов да поема отговорността, ако ръководството прецени. Локомотив не заслужава да се намира в тази ситуация, така че аз съм готов да поема отговорност за нашето представяне“,, завърши Тунчев, изразявайки готовността си да си подаде оставката като треньор на Локо Пд.

Страхотен Костов лиши Локо Пловдив от първа победа

Моралес: Доволен съм от всяка една точка, три или една е по-добре от нула