Илиан Илиев: Никой не обича да губи такива мачове, надиграхме ЦСКА (ВИДЕО)

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много разочарован от пораженнието на неговия тим с 0:1 от ЦСКА. Той заяви след срещата, че тимът му е надиграл съперника и не е заслужавал да загуби двубоя. DSPORT.BG

Илиев също така разкри защо “моряците” са се разделили с Файсел Касми и допълни, че “моряците” ще се подсилят с нов футболист..

“Никой не обича да губи такива мачове. Мисля, че надиграхме ЦСКА и през двете полувремена, особено през второто. При една контраатака и наше лошо заставане ни вкараха гол. Така най-боли. Да ни бяха били с 3:0 – окей, по-добри са. Създадохме ситуации, накарахме ЦСКА да играе с дълги топки и не им позволихме да изнасят топката. Нямам забележки към футболистите, освен, че не се възползваха от положенията и, че допуснаха тази грешки, при която допуснахме гол”.

“Заслужавахме да победим с оглед на показаното, но не успяхме и равен да вземем. Футболистите няма защо да са недоволни от себе си. Бяхме по-добрия отбор. Теренът не е прекрасен, но ние предпочетохме да играем по земя. Имахме няколко много опасни ситуации, но не успяхме да ги реализираме. За съжаление това е футболът”.

“Не е лесно да се намери голмайстор. Създаваме ситуации, но не успяваме да ги реализираме. Може би ще се подсилим с нов футболист, след като се разделихме с Касми. Благодарих на Касми, но има решения, които треньорът трябва да вземе, за да запази колектива, както и името на треньорската институция. Решението е само мое”, обясни Илиев.

ЦСКА изстрада трудна победа срещу Черно море на ”Тича”