Стойчо Младенов: Отборът показа мъжество, дух и характер, въпреки умората

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доволен след трудната победа над Черно море с 1:0, като по този начин наесе първа загуба на „моряците“ от началото на шампионата.DSPORT.BG

Минути след края на сблъсъка на „Тича“, треньорът на „червените“ заяви: „След тези 120 минути с Виктория Пилзен и липсата на опции този мач бе тежък, но накрая класата си каза думата. Отборът показа мъжество, дух и характер, въпреки умората. Бяхме бавни и мудни заради мача с Пилзен“.

„Единственото ми притеснение, че каквото и да се случи, при негативен развой на мача, не можем да реагираме, защото имаме кадрови пробеми. Благодаря и на публиката за тази подкрепа. Третият гол срещу Виктория Пилзен го вкарахме благодарение на публиката“, сподели Младенов относно мача.

Той отново открои контузиите като най-големият проблем в ЦСКА в момента: „За съжаление имаме няколко по-тежки контузии, които изискват дълго възстановяване и това ни решава от  вариативност. Надявам се през тази пауза да вземем 2-3 нови състезатели, за да имаме дълбочина в състава. Ние работим върху тези неща. Дано привлечем тези хора, които сме набелязали, защото ще ни трябва дълбочина в състава за групите, за шампионата и за купата“.

ЦСКА изстрада трудна победа срещу Черно море на ”Тича”