Уорън Фийни: Можехме да предотвратим головете на Лудогорец

Треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не бе никак доволен от представянето на своя тим при загубата с 1:3 от Лудогорец. Той сподели, че головете на разградчани са предотвратими и футболистите му трябва да съжаляват за тяхното допускане.DSPORT.BG

Лудогорец обърна Пирин Бл като гост и излезе втори в efbet Лига

Въпреки това Фийни сподели, че е доволен, тъй като отборът му е показал добро лице срещу два от най-сериозните съперници в България – ЦСКА и Лудогорец.

“Имахме сериозен противник, много труден съперник. Стартирахме отлично, но знаехме, че няма как да държим Лудогорец в тази позиция. И трите им гола бяха предотвратими. Затова и съм разочарован. След като инкасирахме второто попадение трябваше да се нагласим по-добре към мача”.

“Това са предотвратими попадения. Трябваше да сме по-агресивни в тези ситуации, да не им даваме да стрелят към вратата ни”.

“В последните два мача се изправихме срещу двата най-добри отбора в България. Има доста позитиви, които да извлечем от мачовете и да можем да ги използваме в мачовете до края на шампионата”, каза Фийни.