Стойчо Младенов: Трябва да защитим честта и достойнството на ЦСКА (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде официалната си пресконференция преди утрешния двубой от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу Рома. Специалистът бе категоричен, че той и футболистите му трябва да защитят честта и достойнството на “червените”, като постигнат добър резултат.DSPOSPORT.BG

RT.BG

720p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Младенов също така коментира и очакванията си за състава на Рома и тактиката, която Жозе Моуриньо ще избере за срещата.

“Трудно ще заменим отстъстващите играчи. Но имаме универсални футболисти, които могат да играят на тези постове. Ще направим нужните ротации. Надявам се да е успешно това, което сме замислили. Всеки един състезател, влагайки максимума от себе си, ще помогне и се надявам, че ще успеем да осъществим това, което имаме като идея”.

“Трудно можем да предположим какъв ще е съставът на Рома. Горе-долу имаме яснота. Знаем, че Моуриньо прави ротации. Очакваме да има четири-пет промени в състава му, в сравнение с предишния мач”.

“Това, което момчетата направиха е блестящо и похвално. Вече сме в групите и те ще могат да трупат опит. Трябва да защитим честта и достойнството на ЦСКА. Именно в такива моменти футболистите ни не трябва да пропускат възможността да покажат качествата си пред цяла Европа”.

“Не съм гледал миналогодишния мач. Разликата е огромна. Миналата година Рома играеха друг футбол. Сега, под ръководството на най-добрия треньор в света, практикува коренно различен футбол. Сега Рома в Топ 10 на най-добрите отбори в Европа. Напълно съм наясно с философията и стила на игра на съперника през този сезон”, обясни Младенов.

Стойчо Младенов: Ако отивахме обречени, няма смисъл. Ние сме ЦСКА (ВИДЕО)

Бусато преди мача с Рома: Надявам се, това което направих през миналата година, да го направя и тази