Генчев: Поведението ни през второто полувреме не подхожда на Лудогорец (ВИДЕО)

Асистентът на Валдас Дамбраускас – Станислав Генчев коментира загубата с 0:1 от Славия в Овча Купел. Както е известно старши треньорът на шампионите е под карантина, след като даде положителна проба за коронавирус.

Генчев бе категоричен, че поведението на разградчани през втората част не подхожда на Лудогорец. Той заяви, че ще се анализират причините за първото поражение на тима през сезона, така че подобно разочарование да не се повтори.DSPORT.BG

„Причините за негативния резултат са, че през първото полувреме не си вкарахме шансовете. Имахме три-четири чисти положения. През второто полувреме така и не намерихме път към вратата на Славия. Поведението ни през второто полувреме не подхожда на Лудогорец. Недопустимо е да не успеем да създадем една голова ситуация и то с човек повече“, каза Генчев.

„Ще анализираме причините днес и утре. Ще ги намерим със сигурност и се надявам това да не се повтори. Трябваше да сме по-настоятелни пред вратата, да търсим подавания зад защитата. Правихме го през първата част. След това играхме предвидимо и улеснихме защитата на Славия“, продължи той.

„Не са ни изненадали с нищо. Играха както очаквахме – нахъсано. Бориха се за всяка топка и бяха възнаградени в края“.

„Винаги има загуби. Най-важното е да извадим поуките си и по най-бързия начин да изчистим грешките, за да не се повтаря това нещо“, каза още помощникът на Дамбраускас.

Славия нанесе първа загуба на Лудогорец, бомба на Тони Тасев матира шампионите