Тони Здравсков: Тези пропуски идват в повече

Старши треньорът на Царско село Антони Здравков бе видимо недоволен след като неговият Царско село загуби с 0:1 гостуването си на ЦСКА 1948 в мач от 9-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

Той открои къде са били най-големите пропуски на неговия тим не само в този мач, но и през целия сезон: „За пореден път пропускаме с лекота пред противниковата врата. Играем добре в защита, в халфовата линия и в атака до последните 10-15 метра пред вратата на противника, където необяснимо как не можем да реализираме. Създадохме достатъчно положения. Нямам идея какво още трябва да тренираме, може би трябва да тренираме само неща в атака. Тези пропуски идват в повече. Получихме гол от нищото, но в следващия момент пропускаме с лекота“.

„Във всичките 9 мача, които изиграхме до момента в първенството, сме в челото сред отборите по пропуски. И трите смени на почивката днес бяха принудителни“, констатира Здравков.

Той не пропусна да похвали тези футболисти, които са влезли в игра: „Момчетата, които влязоха, се стараха и дадоха добър облик на отбора. Лукас и Стеванович играха на високо ниво. Опитът на Мартин Кавдански също си каза думата. Въпреки това, дори когато останахме с човек повече, преимуществото ни бе още по-осезаемо и имахме още положения. Проблемът е, че не се пласираме правилно пред вратата“.

„Пропуските влияят най-много на футболистите, колкото и те да са пердета. Но за това сме си виновни само и единствено ние“, завърши Здравков.

ЦСКА 1948 надви Царско село за втори успех в шампионата