Валдас Дамбраускас: Ще броим точките през декември (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе доста разочарован от поражението на неговия тим с 0:1 от Цървена звезда. Той сподели, че футболистите му са имали добри положения, но за съжаление не са ги вкарали. Въпреки загубата той е оптимист, като заяви, че Лудогорец ще брои спечелените в евротурнирите точки през декември.DSPORT.BG

“Поздравления за Цървена звезда. Мачът бе равностоен. Основната причина за поражението е, че нашият удар попадна в гредата, а техният влезе. Резултатът не е честен. Имахме положения, но не вкарахме. Това е причината – не вкарахме гол. През първото полувреме имахме два добри положения. Имахме възможности, но не ги използвахме”.

“Всеки отбор има своите проблеми и не трябва да търсим оправдание. Имахме план, не успяхме да го изпълним, но преследвахме всяка топка. Контузиите са част от играта. Няма как да се оправдаем с липсата на Десподов и Недялков”.

“Не броя точките, а гледам мач за мач как да се представим по-добре. Подхождаме към всеки мач, като към финал – искаме да го печелим. Ще броим точките през декември”, каза Дамбраускас.

Лудогорец разочарова и Звезда превзе Разград с красив гол