Петър Колев: Само аз си знам за напрежението (ВИДЕО)

Старши треньорът на Берое Петър Колев не пожела след победата над Локо Пд с 1:0 да коментира за напрежението, което спомена след равенството Арда в предишния кръг. DSPORT.BG

Берое нокаутира Локо Пд с гол в края

“Спечелихме с характер и настойчивост. Мачът беше изключително оспорван. През първата част смятам, че имахме по-чистите положения. През втората част бяхме компактни и печелихме единоборства. Смените се включиха добре. Днес играхме срещу изключително организиран отбор с добри играчи. Те в много малко мачове са допуснали голове, беше ни трудно. За жалост няколко добри ситуации ги пропиляхме с лека ръка.

Само аз си знам за напрежението. Специално за мен идва в идеален момент тази пауза. Не е лесно, не толкова за мен, колкото това цялото нещо да не слезе в съблекалнята и да се отрази на играчите. Това са нещата от живота.

Не можем да избираме кога да дойде паузата. Радващото е, че днес завършихме с победа. Ще имаме два-три дни да отдъхнем. Паузата ще е ползотворна да изиграем една или две контроли. Ще имаме среща с ръководството, в която да обсъдим някои неща”, заяви Колев след двубоя.