Дани Моралес: Момчетата се раздадоха докрай

Старши треньорът на Ботев Враца Дани Моралес все пак намери сили да пехвали усилията на своя състав, въпреки загубата от Лудогорец с 1:3 в мач от 9-ия кръг  на efbet Лига.

„Искам да благодаря на моите играчи, момчетата се раздадоха докрай. Лудогорец е с по-голяма класа от нас. Прави чест на тези момчета, че дойодха тук да играят футбол. Да, допуснахме 3 гола, но се опитаха момчетата да играят срещу един от най-силните отбори. Допускахме грешки, които виждам в последните 3 мача и трябва да работим, за да ги оправим“, каза Моралес минути след мача в Разград.

Той допълни: „Това е минимумът, който може да дадем на този отбор. Уважение към клуба и отбора. Трябва да играем добър футбол, да печелим точки. Мисля, че лека-полека нещата може да се подобряват всеки ден“.

„Реално щеше да ни е трудно да вземем нещо от Лудогорец, които са класен отбор. Раздадохме се колкото можахме. С тези младоци на терена се пердставихме много добре. Играхме с трима играчи на по 17 години и с по един на 18 и 19. Ние знаем, че Лудогорец и ЦСКА не са нашите противници. Нашите противници са от друго ниво“, констатира Моралес.

„Този мач ще е с отбор от нашата черга и там задължително трябва да вземем точки. Трудно ще е, но трябва да вземем точки. Играли сме контрола с отбора на Локо София, като отборът им сега е много по-различен. Харесвам много бате Иван и трябва да дадем максимума от себе си, за да вземем нещо в този мач“, каза треньорът на Ботев Враца относно предстоящия двубой с Локомотив София.