Станимир Стоилов: Допуснахме детски грешки, не можем да нарисуваме нови футболисти (ВИДЕО)

Сташи треньорът на Левски Станимир Стоилов бе разочарован след поражението на неговия отбор с 2:4 като домакин на Лудогорец в мач от 10-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Смятам, че допуснахме прекалено детски и наивни грешки, за да вземем нещо от Лудогорец. Грешките ни не отиват на нивото на мача и на името на нашия отбор. Трябва да продължаваме да работим. Това са футболисти, не можем да нарисуваме нови. Второто полувреме, когато бяхме най-силни, допуснахме 2 гола и това показва, че трябва да работим“, каза треньорът на „сините“ минути след края на мача на стадион „Георги Аспарухов“.

Той бе недоволен от грешките на Левски по време на мача: „Такива наивни и детски грешки не са само да класа. Трябва да работим и да се развиваме. Не можем да се зарадваме като вкараме гол, защото веднага ни връщат гола. Класен отбор като Лудогорец наказва такива грешка, други тимове може би нямаше да успеят да го направият, но Лудогорец го прави“.

„Дадохме добър екшън с наше участие, за жалост не взехме нищо от него“.

„Той игра под голямо напрежение. На почивката му казах да итграе по-спокойно. Ние нямаме друга опция на този пост, защото Георги Александров също е много млад“, заяви треньроът на „сините“ относно играта на Христос Шелис.

Той заяви и какво предстои за Левски в паузата за националните отбори: „4-5 дни отборът ще почива, после ще работи.Трябва да трупаме точки. Играхме с лидерите, показахме желание, имахме някои положения, но не успяхме да победим“.

Лудогорец сътвори два обрата и взе трите точки от Левски