Генчев: Не са много отборите, вкарали четири гола на ‘‘Герена‘

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата с 4:2 срещу Левски на „Георги Аспарухов“. Той заяви, че разградчани трябва да са доволни, защото не са много отборите, вкарали четири попадения като гост на „сините“.DSPORT.BG

„Като цяло първото полувреме беше силно за нас. Имахме доста положения. Трябваше да водим поне с два гола. Имахме три много добри ситуации да вкараме трети гол. После се получи леко отпускане и между 50-ата и 70-ата минута Левски ни превъзхождаше. Зрителите са останали най-доволни, видяха шест гола и доста положения пред двете врати“.

„Не е лесно един ден преди мача да разбереш, че ще водиш един такъв мач. Продължихме пътя, който до момента следвахме с Валдас. Нямаше как да разберем по-рано за смяната му. Вчера беше извършена. Тепърва ще имаме разговори с ръководството. Лудогорец винаги търси атакуващ и атрактивен футбол“.

„Не мисля, че са много отборите, вкарали четири гола на „Герена“. Левски има невероятна подкрепа от трибуните и се забелязва голям напредък. Не е лесно да им вкараш четири гола. Трябва да сме доволни“.

„Емоционално реагираха футболистите. На никого не е приятно да се извършват треньорски смени. Това е част от футбола и трябва да се преодолее това нещо“.

Лудогорец сътвори два обрата и взе трите точки от Левски