Антони Здравков: Просто допуснахме груби грешки (ВИДЕО)

Старши треньорът на Царско село Антони Здравков не бе никак щастлив, след като неговият тим допусна гол дълбоко в продължението и загуби домакинството си от 10-ия кръг на efbet Лига с 1:2.

Минути след края на мача той коментира ситуацията, довело до втория гол за ЦСКА: „Допуснахме грешка при разиграването на топката и направихме излишен фал пред вратата. Такова нарушение, след като не е направено в средата, не се прави пред наказателното поле. Проблемът не е, че допуснахме гол, защото бяхме равностони, а че с човек повече да допуснеш гол идва в повече“.

„Не смятам, че в защита сме имали проблеми. Просто имахме някои грешки. Отборът игра равностойно когато бяхме 11 срещу 11, както и след като останахме с човек повече. Просто допуснахме груби грешки“, допълни той.

„Нормално е да има напрежение, след като нямаме победа. Виновни сме само ние и никой друг“, сподели Здравков относно напрежението в тима му, за който това е четвърта поредна загуба в шампиона.

„Надявам се, че това прекъсване ще повлияе добре на отбора, за да започне да оползотворява ситуациите си в атака и да намали грешките в защита, защото днес допуснахме три груби грешки“, завърши треньорът на Царско село.

Десет от ЦСКА съкрушиха Царско село в края