Стойчо Младенов: След силен мач в Европа сваляме гарда (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след победата над Царско село с 2:1, че след силен мач в Европа ЦСКА малко сваля гарда, но при днешния успех “червените” са показали характер на победители. DSPORT.BG

Десет от ЦСКА съкрушиха Царско село в края

“За съжаление, при нас има такова отстъпление, когато имаме силен мач в Европа, в шампионата сваляме малко гарда. В днешната среща отборът показа характер. Имаме характери на победители. Мога да похваля моите състезатели, въпреки че изгониха наш състезател неправомерно. Можеше още по-рано да отбележим гол при ситуацията на Калоян Кръстев.

В такива моменти, в които везните трябва да се наклонят, при нас се появяват такива състезатели, с които да можем да решим мача.

Правим необходимите ротации. За съжаление и Кери, и Жорди нямаше как да играят днес. В това отношение бяхме ограничени откъм креативността. В това отношение бяхме лишени. Принудих се да извадя Варела, за да можем да променим схемата на игра. Този силен коз в лицето на Варела го изгубихме, но успяхме да стабилизираме отбора.

Това прекъсване идва в много добър момент, когато има натрупана умора. Ще имаме възможност да възстановим физически и психически и същевременно да дадем възможност на Тибо Вион и Бисмарк Чарлс да се доближат до хората, които играят във всички мачове”, сподели Стойчо Младенов след срещата.

С Бутонките напред: ЦСКА със сладко-кисел сос

Антони Здравков: Просто допуснахме груби грешки (ВИДЕО)