Бомба в БЛИЦ: Акционер спря да финансира ЦСКА, Ганчев взе важно решение

Един от основните акционери в ЦСКА Юлиан Инджов е спрял да дава пари за клуба. Бизнесменът продължава да държи процент (33) от собствеността на „червените“ , но въпреки това от над половин година не участва със свои средства във финансирането, разбра БЛИЦ.

„Това не пречи на клуба, тъй като ЦСКА подписа много изгоден договор с WINBET. Сега хазартната компания налива двойно повече в сравнение с това, което плащаше преди година“, съобщиха наши източници.

Winbet – най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Гриша Ганчев от своя страна наскоро е взел важно решение. Босът е настоял шампионската титла на България да бъде атакувана още през настоящия сезон, а не както бе анонсирано преди време – след две години.

За целта Ганчев е отсякъл, че няма да се раздели с нито един от основните футболисти през зимната пауза, когато ще се отвори януарският трансферен прозорец.

Изключение може да се направо само и единствено с Жорди Кайседо. И то при добра оферта – минимум 4,5 милиона евро. ЦСКА даже отсега е започнал подсигуряване – двама много добри нападатели (от бразилското и аржентинското първенство) са в плановете за втория полусезон. И ако еквадорецът бъде трансфериран, един от тях ще облече червената фланелка.

Ганчев ще започне до дни преговори и с всички футболисти, чиито договори изтичат през лятото с идеята да се стигне до преподписване.

Основен плюс за играчите ще бъдат шампионските премии, които босът на ЦСКА вече е завишил.