Стойчо Младенов: До голяма степен ние сме си виновни

Старши полутреньорът на ЦСКА Стойчо Младенов раздели следната загуба от Зоря Луганск с 0:1, че тимът ми е изиграл перфектно първо време, а подценяването на ситуацията е довело до гола за украинците. “До голяма степен ние сме виновни, защото започнахме колебливо друга част”, каза още Младенов. DSPORT. BG

“И аз нямам обяснение, мисля, че едно подценяване, когато противникът изпълнява краяше тъч и получи гол, който реши мача. Перфектно първото полувреме. Една десета от секундата не ни стигаше при последното докосване на топката да финализираме. Това е футбол в края на краищата До голяма степен ние сме виновни, започнахме колебливо втората част. Започнахме да играем както през първата част, след като получихме гол, това беше недостатъчно. Видяхме съдийски отсъждения, които бихме оспорили категорично. не бяхме доволни на пейката, но аз не съм човекът, който да коментира съдията.

 

 

Имахме още две ситуации за дузпа, които незначително защо не бяха свирени. Мислим за следващия мач вече. Шансовете ни намаляха но ще се борим докрай. Ние сме ЦСКА и във всеки мач излизаме за победата. От този момент започва да мислим за шампионата, играем на много фронтове.

Тепърва ще разговарям със състезателите и ще получим отговори от тях. Ние треньорите също ще анализирате. Реалността ние знаем много добре, но пак казвам, че ще обсъдим нещата и във всички мачове ще взимаме най-добрите решения за ЦСКА. Това се опитва да влезе в играта, ако не трябва да смесваме водещия отбор. Да градим атаките”, сподели Младенов след срещата.