Иван Колев: Този мач показа, че футболът не е справедлива игра (ВИДЕО

Старши треньорът на Локо София Иван Колев коментира загубата на своя тим с 0:2 от Царско село в мач от 12-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

Царско село спря лошата си серия с успех над Локо Сф 

„Съжаляваме, защото и този мач показа, че футболът не е справедлива игра. През първото полувреме не играхме добре в атака. Добре беше, че не позволихме положения пред нашата игра. През втората част, когато имахме повече удари от противника, получихме два нелепи гола, единият след ъглов удар, другият след дълго подаване. Нещата в това отношение стават тревожни“, каза той минути след края на мача в покрайнините на София.

„Нанесохме два удара, две греди. Ако бяхме отбелязали в тези ситуации, резултатът щеше да е друг. Това, че не успяхме да реализираме толкова атаки, е тревожно“.

„С цялото ми уважение към отбора на Царско село, през второто полувреме извън двете им голови положения, те нямаха други. Тогава на практика положенията бяха наши. Трябва да си направим изводите и да видим какво трябва да променим, за да не се повтарят тези неща. Ние ще си направим изводите и ще изберем най-правилния начин да играем във вторник“, допълни Колев.

Той коментира и предстоящия двубой срещу Локо Пловдив за купата на България, който ще се играе в квартал Надежда: „Нашият терен е нашият дом и това от една страна е психологичество предимство, но то ще загуби част от силата си, ако не може да присъстват фенове“.

Любо Пенев: Нивата е дълга (ВИДЕО)