Петър Колев: Можем да съжаляваме, че не победихме

реньорът на Берое Петър Колев заяви, че отборът трябва да съжалява, че не е победил ЦСКА, но въпреки това е доволен от спечелената точка. Специалистът коментира и предстоящия двубой за Купата на България срещу Черно море в сряда.DSPORT.BG

“Искам да поздравя играчите. Някои от тях бяха извън игрови ритъм, радвам се, че те се справиха и бяхме успешни в тази формация. Тук няма място за титуляри и резерви, всички сме от Берое. Днес го показаха. Направихме добър мач, затворихме офанзивните играчи на ЦСКА. Пред нашата врата нямаше чисти положения. Можем да съжаляваме, че не победихме, но играхме срещу отбор с много силни футболисти и треньор и тази точка ме радва”.

“Имаме малко време да се възстановим за следващия мач. Имахме известни колебания през първата част. Аз обичам да варирам в схемите. Важно е играчите да могат да действат на няколко позиции и в няколко схеми. Показаха го днес. Благодаря им за това”.

“Предстои ни много важен мач за Купата. Ще направим всичко възможно да възстановим играчите. Тепърва ще мисля за двубоя в сряда. Играчите са запознати с изискванията и това, което ни предстои. Дано и контузените се възстановят по-бързо”, каза Колев.

ЦСКА пропусна да оглави класирането след хикс срещу Берое (Видеоанализ)