Станимир Стоилов: Далеч сме от истинския Левски (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе доволен след разгромната победа на „сините“ със 7:0 над Септември Симитли в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на България.DSPORT.BG

Левски разби Септември Симитли, Билал Бари с хеттрик (Видеоанализ)

„Общо взето, основното изискване беше да продължим напред. Трябва с всяка измината минута да подобряваме представянето си. Имахме леки затруднения в началото, но намерихме решение. Има разлика в класите, ние сме левски, те са отбор от Б група. Добре беше, че играхме докрай“.

„Ние не сме играли за някакъв резултат. Търсехме ритъм и контрол над мача, което се получи, както и играта в защита“.

„Мога да кажа, че и двете двойки централни защитници могат да играят по-добре, като сега не са на най-весокото ниво“.

„Подходихме мъдро. Колкото повече мачове играем, толкова повече вдигаме нивото. Тези които играха, се стараха и това е позитивна нотка. За съжаление нямаме много мачове, за да се подобряваме още“.

„На този етап се стараем да се подобряваме с всеки изминал ден. Далече сме от истинския Левски. Всеки ден поставяме все по-трудни задачи. Най-важното е да се стараем и да работим, за да върнем истинския Левски“.

„Искам да видя играещ Левски, който търси победата. Щом Илиан Илиев се оплаква от терена, значи има проблеми. Черно море са стабилни,  добре комбинират . На нас ще ни е нужна добра организация, за да се представим добре“.

„Бари работи добре и то в тренировките. Трябва да му създаваме положения, за да вкарва, както се случи днес. Отборът създаде много положения и вкара 7 гола, което е положително. Въпреки това трябва да подобряваме още ефективността си в атака“.