Чиликов: Играхме с класен отбор, не мога да бъда недоволен от себераздаването и дисциплината

Старши треньорът на Арда Георги Чиликов раздели следното отпадане от ЦСКА на 1/8-финал за Купата, че той е започнал добре двубоя, но индивидуалните грешки са довели до попаденията на “червените”. Въпреки загубата Чиликов заяви, че не може да е недоволен от себераздаването и дисциплината. DSPORT.BG

Десет от ЦСКА намериха пътя към 1/4-финал за Купата

“Тръгнахме добре. Почти всички мачове държат някаква дисциплина 20-30 минути в началото. От индивидуална липса на концентрация или грешка нито вкарват гол. Не мога да бъда недоволен от себераздаването и дисциплината. В крайна сметка играе с един класен отбор.

Според мен при това е допуснала груба грешка при нареждането и дохме много лекарства, за да не преодоляват линията на защитата. Имаме своите още при 0:0, но тук трябва да се вкараш, за да искаш да вземеш нещо от мача.

Съвети на характеристиките на височината на Свободен Рубеж, който предприема този риск при включването му в състава. Справи се добре, имате най-чистата ситуация. Да, при всичко гол сгреши при позиционирано, но той е младо момче. Утре започнете да се тягаме за сериозните мачове. Този мач е забравен от тази секунда”, сподели Чиликов след двубоя на “Армията”.