Иван Колев: Ако бяхме вкарали, играчите заслужаваха 7 по шестобалната система

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев беше доволен от нулевото равенство срещу Ботев Пловдив, но изказа съжалението си, че тимът му е пропуснал седем чисти положения и не е успял да стигне до крайния успех.DSPORT.BG

„От една страна, като знаем класата на Ботев и футболистите, които притежават, този резултат би трябвало да ни задоволи. Когато имаш обаче седем чисти положения и завършиш 0:0, не можем да сме доволни“, заяви Колев след мача.

„Четири мача създаваме повече от 20 не стопроцентови, а не знам колко процентови положения, а сме с 0 гола. Това е тревожно. От другата страна, това е плод на отличната работа на футболистите. Ако бяхме отбелязали гол днес и бяхме спечели, те заслужаваха оценка 7 по шестобалната система“, продължи той.

„Ние предишните мачове играхме с централен нападател и резултатът беше същият. Създаваме толкова много положения и не ги реализираме. Опитваме се да анализираме нещата и да търсим причините. Дано да успеем да променим нещата“, каза още наставникът на столичните „железничари“.

Локо Сф и Ботев Пд не превърнаха многото положения в голове