Любо Пенев: Оптимист съм и виждам как се развива отборът

Треньорът на Царско село Любослав Пенев беше доволен след равенството 1:1 срещу Черно море, макар че тимът му изпусна трите точки в края. Той заяви, че е оптимист и вижда как се развива отборът.DSPORT.BG

„Изиграхме добър мач тактически мач почти до края. Получи се едно недоразумение и изпуснахме още 2 точки. Аз съм оптимист и виждам как се развива отборът. Има подобрение, което ме радва. Видяхме го през целия мач. Харесва ми и продължаваме да работим, това което искаме“, коментира Пенев.

„Аз непрекъснато обяснявам на момчетата, че без борба няма напредък. Винаги можеш повече. Трябва да се стремим към това нещо. Трябва да се заложи в главата и да се знае, че винаги можем да дадем повече“, продължи той.

„С риск да се повторя – за мен добър мач. Оставам с положителните моменти. Разбира се, на разбора ще бъдат направени и нужните корекции. Че сме изиграли добър мач и сме спечели точка, не значи че трябва да се главозамайваме. Скромничко и по пътеката“.

„Възможно е да се огледаме за свободен агент по време на паузата. Това, че не сме запълнили групата, не означа, че не можем да изиграем мача“.

„Ще имаме контрола най-вероятно другия петък. Другите неща са тайни на професията. Всеки треньор има виждания, режим на работа и така нататък“, заяви още наставникът на „царете“.

Лют бой във Варна, дузпа спаси Черно море срещу Царско село