Николай Киров: Нормално е футболистите да са затормозени от липсата на точки (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели след загубата от ЦСКА с 0:1, че проблемът в неговия тим идва от “последното решение” пред гола. DSPORT.BG

Страхотен гол на Матей от над 30 метра донесе успеха на ЦСКА над ЦСКА 1948

“Не ни достигна това, че не отбелязахме гол. Това е най-важното условие. Като агресия и поведение сравнително по-добре бяхме от предния двубой. Най-важното е да съумееш да отбележиш гол, а нашите удари в очертанията бяха от статични положения. Няколко добри флангови атаки не успяхме да доразвием и това е причината за загубата.

Отборът на домакините може би отпадна чисто като физика през втората част. Започнахме добре, но след техния гол оставихме инициативата. През втората част ги пресирахме възможно най-дълбоко, но не успяхме да се възползваме от пресечените пасове и да доразвием нашите атаки.

Последното решение – дали да е центриране, или подаване, дали да изведем съотборник на чиста позиция или да стреляме. Този проблем го имаме от самото начало .

Като поведение през целия двубой съм доволен от агресията. Нормално е футболистите да са затормозени от липсата на точки. Липсва самочувствие и увереност, но само ние сами можем да излезем от тази ситуация, като трупаме точки”, заяви Киров след срещата.