Славко Матич: Моите момчета изиграха добър мач

Страши треньорът на Арда Славко Матич бе доволен от своя тим, въпреки че кърджалийци загубиха с 1:2 в гостуването си на ЦСКА в мач от 15-ия кръг от efbet Лига.DSPORT.BG

Мазику донесе победата на ЦСКА над Арда в дебюта на Матич

„Искам да честитя победата на ЦСКА, но и да честитя играта на Арда. Моите момчета изиграха добър мач, защото направиха това, което аз изисквах от тях. Първите 10-ина минути от второто полувреме играхме добре, но след това ЦСКА ни натисна. ЦСКА показа, че е голям отбор и вкара два гола, но пък Арда показа, че ще стане добър отбор“, заяви Матич минути след края на мача.

Той допълни: „Винаги ще се опитаме да играем повече с топката. Можехме да вкараме още два гола, след статични положения, като тренирахме такива положения. Винаги трябва да имаме план А и план Б. Не мога да бъда още 100% доволен, защото имаме да работим още. Днес обаче показахме характер“.

Матич, който е бивш футболист на „червените“, заяви, че двубоят на „Българска армия“ не е бил по-специален за него: „Не беше по-специален този мач, аз съм професионалист. Начело съм на Арда и за мен Арда е най-големият отбор сега“.

„След мачовете с Левски и Лудогорец ще знаем на какво ниво сме. След тях ще видим как ще е отборът и как трябва да продължим напред“, завърши треньорът на Арда.