Генчев: Изненадан съм, не би трябвало една загуба да ни притеснява (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че е изненадан от това, че тимът му не успя да създаде нито едно чисто голово положение пред вратата на ЦСКА 1948. Разградчани не отправиха удар по посока вратата на Даниел Наумов и загубиха с 0:2. Според наставника на „орлите“ една загуба не би трябвало да притеснява шампионите.DSPORT.BG

„Въпреки че рано останахме с 10 футболисти, много отбори играят по-добре с човек по-малко и печелят. Имаме класа в нашия отбор и не очаквах, че противникът ще създаде толкова опасности пред нашата врата. Не създадохме чисто голово положение. Това беше доста изненадващо за мен“, каза Генчев.

„Десподов има контузия, заради контузия отсъства. Не можем да търсим оправдания. Ние ще си анализираме точните причини, за да не се повтарят такива грешки“, разкри той.

„Надявам се Сисиньо да се възстанови бързо, мачовете са през три дни и имаме нужда от всички. Загубите са част от играта. Не би трябвало една загуба да ни притеснява. Трябва да изчистим грешките и да подхождаме по-концентрирано“, каза още треньорът на Лудогорец.