Любо Пенев: Не намирам за нормално това, че не можем да вкараме гол

Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев беше доволен от играта на своя отбор, но открои головата немощ на тима след нулевото равенство с Ботев Враца в мач от 16-ия кръг на българското първенство.DSPORT.BG

Царско село изпусна да победи Ботев Враца в мач с малко футболни аргументи

„Не спечелихме защото не можем да вкараме гол. Явно нямаме достатъчно качества, за да вкараме гол. Не го намирам за нормално. Играем за победа във всеки мач, опитваме да създаваме положения. И днес ги имахме, играхме добре, добър мач за момчетата“, каза Пенев минути след края на мача във Враца.

Той открои играта на своя тим в атака: „Ние сме един от отборите, които създаваме най-много положения пред противниковата врата. Все още обаче не можем да ги реализираме“.

„Рано или късно ще се отпушим. Сега трябва в следващите 2-3 дни да се възстановим. Мислим и за следващия съпрник, но засега по-важни са ни следващите дни за подготовка. Няма да ни се отрази сгъстената програма. Ние продължаваме да се подобряваме и във всеки следващ мач нашият отбор играе все по-добре“, каза то по повод следващия мач на тима, който ще е срещу Левски, както и за сгъстената програма в българското първенство.

„Не деля защитата и атаката. Аз искам да играем тотален футбол. Всички да помагат в защита, всички да помагат в атака“, допълни той.

Треньорът на Царско село, също така,  отказа да разкрие какво ще промени в отбора си за следващия кръг, в който отборът ще бъде домакин на Левски.

Даниел Моралес: Обещавам скоро да излезем от негативната серия