Даниел Моралес: Обещавам скоро да излезем от негативната серия

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес не е много доволен от представянето на известното при равенството 0:0 с Царско село. Младият специалист обещава, че скоро отборът ще излее от негативната серия, в която се намира. DSPORT.BG

Както е известно Ботев е в серия от 13 мача без победа в efbet Лига – 7 поражения и четири равенства. За последно врачани се поздравиха с успеха в третия кръг на шампионата, когато победиха Царско село с 2:1 в София.

Царско село изпусна да победи Ботев Враца в мача с малко футболни аргументи

“Не ни постига, за да победим Царското село. Имахме няколко ситуации, които не успяха да реализират. Това е проблемът на нашия отбор. Липсва ни спокойствие пред гола. Много оспорван мач. Имаме възможност да се вкараме в края, но животът продължава. Има сгъстен цикъл, един след друг мач за постигане на успех”.

“Винаги е по-трудно да се бориш, когато си в долната част на класирането. Нашите момчета се борят всеки мач. Малко трябва да се успокоят и нищо ще се получат. Трябва и много работа. Възможно е постепенно да се извлека от негативната серия” .

“Благодаря на ръководството на град Враца. Аз съм треньор в клуба, който има голяма подкрепа от шефовете и феновете. Обещавам скоро да излезем от тази ситуация”, категория бе Моралес.