Кандидатите за ЦСКА започват да наливат пари


Той ще се проведе в хотел “Централ форум”, който е собственост на спрягания за нов изпълнителен директор Георгиев.SPORTNI.BG

Докато се водеха преговорите, ЦСКА беше изпаднал в истинска безтегловност. От “Титан” напълно бяха абдикирали относно плащанията и отборът нямаше елементарни средства за медицински прегледи, дори за храна и вода на играчите си.

Все още обаче не е ясно какво се случва по промяната на собствеността на “червените”. Първоначалните индикации бяха, че единият от босовете Иво Иванов е приел условията на комитета.

Това обаче беше преди да се чуе мнението и на бизнессъдружника му Димитър Борисов. Той не присъства на вчерашната среща с Красимир Георгиев.

Според последните информации, Борисов не бил съгласен с условията, но предстоят и нови срещи.

От “ЦСКА Възраждане” още във вторник обявиха, че дават срок на “Титан” до 30 септември да изкажат мнението си в писмен вид по офертата и дали я приемат.

Другата седмица се очаква нова среща, на която би трябвало да присъства и Димитър Борисов. След нея вече би трябвало да има по-голяма яснота дали сделката най-накрая ще се осъществи.