обруджа не успя да се противопостави на Етър

Добруджа загуби у дома от Етър с 0:3 в последен мач от 19-ия кръг на Втора лига.  След този кръг добруджанци остават на предпоследната 18-а позиция, а тимът от Велико Търново се върна на първото място.
Етър откри резултата още в третата минута. След двойно подаване с Апостолов, Ловре Кнежевич се озова очи в очи с Митко Илиев и отблизо преодоля капитана на Добруджа за 0:1.
В 25-ата минута Николас Фемия можеше да удвои резултата, но стреля неточно с глава след като засече центриране на Здравко Илиев.
В 38-ата минута Кнежевич отправи силен удар към вратата на Добруджа от около 20 метра, но Митко Илиев успя да го отрази.
В 62-рата минута гостите все пак стигнаха до втори гол. Даниел Младенов бе оставен необезкопояван в близост до точката за изпълнение на дузпа и вкара за 0:2.
В 77-ата минута Николай Янков пое избита от ъглов удар топка, и с добре насочен изстрел в долния ляв ъгъл на вратата направи резултата класически.

ДОБРУДЖА започна в състав: Илиев (К), И. Иванов, Начев, Бешев, Минчев, Адемов, Идризов, Максимов, Станчев, Том, Митев

В следващия кръг Добруджа, който се явява първи за втория полусезон, Добруджа приема Созопол. мачът е в четвъртък (2 декември), от 14.30 часа.