Иван Колев: Този ВАР трябваше да внася справедливост в играта, но тук нещо намирисва

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев беше доволен от играта на своя отбор, но отново разкритикува системата ВАР след двубоя с ЦСКА 1948 от 16-ия кръг на българското първенство, завършил 2:2.DSPORT.BG

Локо Сф и ЦСКА 1948 не се победиха след екшън с много голове и контузен съдия

„От футболистите съм много доволен, но съм и много афектиран. Нещо не разбирам, това е пети-шести мач, в който сме ощетени от ВАР. През второто полувреме имаше игра с ръка при центрирането на Лолала, но така и не го гледаха това положение“, изригна Колев минути след края на мача.

Той атакува ВАР и за предишните мачове на Локо София: „В миналия кръг загубихме мача с Локомотив, защото топката излизаше и нямаше умисъл при играта с ръка. Имаше 3-4 абсурдни решения. Този ВАР трябваше да внася справедливост в играта, но тук нещо намирисва“.

„Ние не се нахвърляме на съдията, не се нахвърляме на никой, но никой не гледа това положение. Последното положение на Октавио, ако се разглежда по правилника, може би беше дузпа“, допълни той.

„Направихме доста добра работа в защита и можехме да отнемаме топката в средата на терена и да тръгваме на контраатаки. При по-прецизна игра в последния пас можеше да постигнем по-добър резултат. От играта в защита съм доволен, защото ни помогна да правим повече атаки“, каза треньорът на столичните „железничари“.

„Благодаря на Александър Александров ,че не се поколеба да играе като централен нападател. Той е добър футболист и се справи“, похвали единия от голмайсторите – Александър Александър и допълни: „Момчетата работят изключително сериозно. Досега във всички мачове са давали всичко от себе си и ние сме много доволни от това. Когато един футболист си върши работата, не е нужно да бъде мотивиран“.

„Ние трябва да играем с всички отбори. Чака ни изключително труден мач с ЦСКА. За нас е важно да се представим достойно“, завърши Колев.

Николай Киров: Равенството е реалният резултат (ВИДЕО)