Дани Моралес: Надъхани сме да излезем от тази ситуация

Старши треньорът на Ботев Враца Дани Моралес коментира загубата на своя тим като гост на Ботев Пловдив в мач от 17-ия кръг на efbet Лига.ДСПОРТ.БГ

Ботев Пловдив си поигра с огъня, но спечели срещу Ботев Враца (видеоанализ)

„Мачовете на Ботев Враца винаги са интересни. Днес играхме срещу един от най-силните отбори в България. Искам от тези момчета да доказват, че могат да играят добър футбол и те на моменти го правят. Да, Ботев Пловдив създаде повече положения и ни създаде много главоболия. Те имат един от най-бързите футболисти в българското първенство и при нашите грешки в изнасянето на топката ни създаваха проблеми”, каза Моралес минути след края на мача.

Той обаче беше доволен от себераздаването на своя отбор: „Доволен съм от много неща, при които имахме прогрес. Достатъчно ли е това – не. При 1:0 за Ботев Пловдив имаше греда на Бабунски, после още едно положение пропуснахме. За съжаление не успяхме да изравним. Вкарахме, но имаше засада“.

„Имаме проблеми отзад и аз искам да се подсигуряваме по-добре. Ботев Пловдив е отбор, който много се движи по терена. Продължаваме напред с удоволствие и сме надъхани да излезем от тази ситуация“, допълни той.

„Всеки отбор е готов за победа. Никой не иска да стои 10, 12, 13 мача без победа. Нас ни боли от това, но ние работим по тази насока и дай Боже скоро да имаме три точки“, завърши Моралес.

Валентич: Почти загубихме две точки