Златомир Загорчич: Изнервихме се много в мача

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели, че загубата на “белите” от Берое с 1:2 според него е дошла след спад на концентрацията на неговите футболисти. DSPORT.BG

Берое се върна към победите с успех над Славия, Камбуров с гол №256 

“Изнервихме се много в мача и играхме разкъсано, което не ми хареса. Можеше и трябваше да го направим много по-качествено. Успяхме да се върнем в резултата и получихме гол точно от нещо, което знаем, че Берое прави, говорихме си дори на полувремето за това нещо. Като игра и всички останало Берое си заслужаваше тази победа. Много по агресивно и по-близко до човек трябва да се играе. И първият, и вторият гол, който получихме. Бяхме запознати с качествата на футболистите. Спадна концентрацията и затова така се получи. Допуснахме още една грешка след изравняването.

Питър е добър футболист, но сега е извън форма, надявам се лека-полека да навлиза във форма и да може да ни помогне. Мапуку е добър играч просто още не физически готов за мачовете. Даже тренировките му тежат, надявам се на лагера в Турция това да се подобри.

Ние искаме да си играем футбол и да си печелим мачовете. Понякога става, понякога, не. Говорим си много с футболистите”, каза Загорчич след двубоя в Стара Загора.

“Чух скандиранията от трибуните, но не мога да коментирам това нещо. Съжалявам за това”, сподели още наставникът на “белите”.